AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik „Informera“ Dragan J. Vučićević istakao je da je politika Saveza za Srbiju golo i strašno nasilje i da je to njihova jedina šansa da dođu na vlast. Komenataršući odnos opozicije prema smrti Olivera Ivanovića i njegove udovice, Vučićević je ocenio da su lideri SzS politički nekrofili i da poručio da bi zbog takvog ponašanja trebalo da ih bude sramota.

- Kada je Oliver Ivanović bio u zatvoru lažne države Kosovo nisu se javljali na telefon i nisu pomislili da odvoje od koju stotinu od svojih miliona evra da pomognu njemu i njegovoj ženi. Neko je drugi pomogao njegovoj porodici. I sad su oni njegovi veliki zaštitnici? – dodao je Vučićević.

On je ukazao da smo juče u centru Beograda smo posle njihove najave da će doći ispred TV Pink, ali naravno nisu došli jer šta će skupilo ih se malo i nisu smeli.

Kako je dodao, onda su otišli da se iživljavaju nad imovinom građana Beograda.

- Velike junačine, veliki opozicionari, zapravo najstrašnije siledžije, ogoljeni fašisti i sinoć u centru Beograda su nam pokazali svoju politiku, a to je lomljenje, haos i pustošenje. Njihova jedina šansa je nasilje. Očigledno su strašno frustrirani, činjenicom da ih je juče bilo najmanje od kada organizuju proteste. Na vrhuncu protesta ispred Vlade Srbije su imali 1.529 ljudi – naveo je Vučićević.

Prema njegovim rečima, SzS je potrošio između 30.000 i 50.000 evra za bustvoanje, odnosno reklamiranje na internetu, na društvenim mrežama.

- Kada su rušili po centru Beograda bilo ih je nekoliko stotina. Dakle nekoliko stotina huligana dođe i razbija imovinu svih nas. Sva njihova politika se svela na to da su pretukli saobraćajne znakove i građevinske ograde i napali slučajnog prolaznika koji je rekao: „Živela Srbija1 Živeo Vučić!“ – istakao je Vučićević.

- Pogledajte te slike iz centra Beograda. Kao neka ratna zona. Njihova poltika golo i strašno nasilje. To je čista strašna mržna ekstremne manjine koja zamišlja da je u Srbiji moguće oteti vlast na silu – naveo je Vučićević.

Kako je dodao, oni bi gurnuli celu zemlju u haos, kao bi došli na vlast i ponovo pljačkaju.

#Dragan J. Vučićević

'