AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, izjavio je da su neistine lidera opozicionog Saveza za Srbiju o navodnom neprimerenom ponašanju policije prema Urošu Saviću, plasirane s ciljem diskreditacije prpadnika policije, raskrinkane jednim video snimkom na kojem se sve jasno vidi.

U izjavi dostavljenoj medijima, Mirković ističe da je snimak koji je objavio ministar Nebojša Stefanović pokazao da su lažne tvrdnje Đilasa, Obradovića i Jeremića da su pripadnici policije u u policijskoj stanici prema Saviću ponašale kao siledžije, te da je Savić žrtva, jer mu navodno nije bilo dozvoljeno ni da jede ni da pije duže od 50 sati.

- Njihove laži razbijene su u sitnije delove nego što je staklo i srča koje su iza sebe ostavili divljajući proteklog vikenda u javnom servisu - naveo je Mirković.

Ocenio je žalosnim to što je taj momak tokom subotnjeg upada u zgradu javnog servisa iskorišćem od Đilasa, koji je, podseća, zaradio 500 miliona evra dok je bio na vlasti i to uz pomoć baš tog javnog servisa, zatim Vuka Jeremića, za kojeg kaže da je učesnik svetske korupcionaške afere od koje je zaradio 7,5 miliona dolara i Boška Obradovića, čoveka koji je, ukazuje, sinonim za fašizam i prebijanje žena poput Mare Dragović, Gordane Uzelac, Maje Gojković.

- Još žalosnije je to što je Uroš Savić bio više uvažen i poštovan u policiskoj stanici, gde je dočekan kao gost uz kafu i čokoladu, nego od Đilasa, Jeremića, Obradovića koji su ga u činjenje krivičnih dela gurnuli, a zatim se razišli po belom svetu i iz daleka bodrili rečima da su svi oni Uroš Savić - naveo je Mirković.

Mirković kaže da se slaže sa tim rečima u potpunosti.

- Svi ste vi i Dragan Đilas i Vuk Jeremić i Boško Obradović, Uroš Savić. Najobičniji, video snimicima dokazni, nasilnici, lažovi i prevaranti - poručio je.

#Aleksandar Mirković

'