AKTUELNO

Uprkos tvrdnjama Dragana Đilasa i Vuka Jeremića da se policija brutalno odnosila prema uhapšenima u neredima tokom vikenada, sami pritvorenici nemaju primedbe na postupanje policajaca.

Za razliku Đilasa, Jeremića i njihovih advokata koji su tvrdili da su u pritvoru uhapšeni maltretirani, da im nisu donosili hranu i vodu, učesnici protesta Stefan Novaković i Stefan Simić tvde drugačije.

- Što se tiče samog procesa u Policijskoj stanici “29. Novembar” maksimalno smo bili ispoštovani od strane inspektora, naše izjave su unete baš onako kako smo pričali, dobili smo i hranu i vodu od njih. Zahvaljujem im se još jednom na ljubaznosti – naveo je Novaković.

Student Stefan Simić kaže da nikakakv probelm sa pripadnicima MUP-a nije imao.

- Prvi put samo priveden i mislio sam ko zna šta će sada biti, međutim ništa nije bilo. U svakom trenutku su me ponudili vodu, nisu mi stavljene lisice - navodi Simić.

Đilas i Jeremić koriste svaku priliku da lažno optuže policiju za nasilje, iako nije smetalo da na ulice 2008. godine protiv tadašnjih demonstranata na ulice izvedu policiju i narede prebijanje učesnika protesta bez ikakvog povoda Od posledica policijskog naislja data je preminuo Ranko Panićč

#Kuhinja

#Protest

'