AKTUELNO

Zahtev predsednika Aleksandra Vučića da se na slobodu puste svi koji su učestvovali u neredima osim onih koji su motornom testerom pretili zaposlenima u RTS i onih koji su napadali pripadnike policije još jednom pokazuje koliko je on ozbiljan državnik i dobar čovek, a kakva je Đilas neznalica i kukavica, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić

- Neznalica Dragan Đilas, prvi pomoćnik lidera srpske opozicije, fašiste Boška Obradovića, zahtevom da predsednik Vučić abolira uhapšene pokazao je da ne poznaje zakone i da je kukavica - rekao je Vesić.

Prema našim zakonima, ističe Vesić, predsednik Republike može da pomiluje samo ona lica protiv kojih se vodi krivični postupak, a ne i prekršajni. Zato je predsednik Republike zatražio da nadležni prekršajni sudovi donesu odluke o ovim licima i zamolio ih da ih puste na slobodu. Ali Đilas to ne zna.

- Ali ostavimo Đilasovo pravničko neznanje po strani. Zahtevom koji je uputio Vučiću prvi Obradovićev pomoćnik Đilas pokazao je da je obična kukavica. Ovim zahtevom Đilas je priznao da je on, u ime fašiste Obradovića, organizovao te ljude, da ih je nagovorio da počine krivična i prekršajna dela, da on sada i sam priznaje da su uhapšeni krivi pa sada moli Vučića da ih abolira!? Đilas ih dakle po Obradovićevom nalogu pošalje da uništavaju RTS i prete novinarima, javno prizna da su ti uhapšeni sami krivi jer su slušali njega i razbijali RTS, a potom moli Vučića da ih oslobodi. I to moli istog Vučića pred čijom zgradom je juče sedeo, tražio njegovu ostavku i pričao da se neće pomeriti od zgrade dok Vučić ne podnese ostavku - rekao je Vesić i dodao:

- E to je Dragan Đilas. Licemer i neznalica koji prodaje i svoje ljude samo ako ima interes od toga. Jer, Đilasa ne interesuje ništa osim para i vlasti. Na kraju, Vučić više brine od Đilasa o njegovim ljudima!?

Da se vratimo na početak, zato je Vučić veliki državnik i dobar čovek a Đilas običan prevarant i kukavica.

#Goran Vesić

'