AKTUELNO

Kako je naveo, nepoznata lica su fizički i verbalno vređala i napadala radnike, otela im sredstva za čišćenje, šutirala vozila i lepila ih nalepnicama.

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić potvrdio je informacije da su radnici ovog preduzeća napadnuti večeras posle protesta.

- Radnici JKP Gradska čistoća u okviru svojih redovnih aktivnosti uklanjaju otpad sa javnih i saobraćajnih površina posle održavanja javnih skupova. Tokom večerašnjih aktivnosti na čišćenju Terazijskog tunela od otpada koji su učesnici skupa ostavili i nalepnica kojima su zidovi tunela bili izlepljeni dogodio se incident. Oko 20.30 časova grupa od pedesetak nepoznatih lica napala je radnike JKP Gradska čistoća koji su čistili tunela - rekao je Popadić.

Foto: Pink.rs

Kako je naveo, ova nepoznata lica su fizički i verbalno vređala i napadala radnike, otela im sredstva za čišćenje, šutirala vozila i lepila ih nalepnicama.

Foto: Pink.rs

- Radnici našeg preduzeća decenijama čiste Beograd posle javnih skupova, jer je njihov posao da Beograd bude čist. Nikada se do sada nije desilo da ih bilo ko napadne i maltretira od učesnika bilo kog političkog skupa - istakao je Popadić.

On je najoštrije osudio večerašnji napad i izneo očekivanje da će svi koji su napali radnike JKP Gradska čistoća da odgovaraju.

Pročitajte još: UČESNICI PROTESTA ZA SOBOM OSTAVILI HAOS I NASRNULI NA RADNIKE GRADSKE ČISTOĆE! Vesić zgrožen: ĐILASE, DA LI JE TO TA TVOJA DEMOKRATIJA?! (FOTO)

#JKP Gradska Čistoća

#Napad

#Protest

'