AKTUELNO

U razgovoru sa porodicom članovi su se osvrnuli na postignute rezultate, kao i na to da je upravo direktna komunikacija sa građanima osnov politike Srpske napredne stranke.

Tokom posete sedmočlanoj porodici Vidojević, članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Andrea Radulović i Miloš Dangubić poručili su da je Srpska napredna stranka oduvek vodila odgovornu socijalnu politiku kako na republičkom nivou, tako i na gradskom i lokalnom, pogotovo kada su u pitanju socijalno ugrožene kategorije i penzioneri.

Radulović je istakla da odgovorni ljudi koji vode grad Beograd, za razliku od onih prethodnih, redovno isplaćuju socijalna davanja, kao i da su svi dugovi izmireni, saopštila je Služba za informisanje Gradski odbor SNS.

Brinemo o porodicama, koje čine stub našeg društva, oni su naše blago, a među njima se nalaze Bogdan i Stanka Vidojević, koji su blagosloveni sa petoro dece. Predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode računa i brinu o svim kategorijama, i trudićemo se da im život ulepšamo i olakšamo, jer su oni temelj našeg društva i države - poručila je ona i dodala da će Srpska napredna stranka nastaviti da brine o svim svojim građanima, deci, mladima, penzionerima i socijalno ugroženim kategorijama.

U razgovoru sa porodicom, Dangubić se osvrnuo na sve postignute rezultate u prethodnom periodu, kao i na to da je upravo direktna komunikacija sa građanima osnov politike Srpske napredne stranke.

- Nastavćemo da radimo još efikasnije i u interesu svih naših građana, kako bi im obezbedili osnovne uslove za život. U prethodnom periodu asfaltirani su kilometri puteva, otvorene su i rekonstruisane škole, vrtići, ambulante, povećana su socijalna davanja, plate i penzije. Sve ovo je dokaz odgovorne politike koju sprovodi Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Vučićem - rekao je Dangubić.

#Beograd

#SNS

'