separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

TVITOVE ŽELJKA MITROVIĆA JUČE PROČITALO VIŠE OD 300.000 LJUDI! MITROVIĆ: Nikada Đilas nije razumeo da politika 'kupujem-prodajem' neće mobilisati građane da prodaju svoju budućnost za dve šnicle i tri piva


Vlasnik i direktor RTV Pink Željko Mitrović napisao je na svom Tviter nalogu da Dragan Đilas nije razumeo da politika "kupujem-prodajem" neće mobilisati građane da prodaju svoju budućnost za dve šnicle i tri piva.


- Nikada Đilas nije razumeo da politika "kupujem-prodajem" neće mobilisati građane da prodaju svoju budućnost za dve šnicle i tri piva, i to zato što znaju da bi ih Điki već sutra odigrao kozaračkim kolom na sred Beograda za samo 500 hektara evra! - napisao je Mitrović na svom Tviter nalogu. 

Podsećamo, građane Srbije su razljutile fotografije Dragana Đilasa iz jednog od najskupljih restorana, koji je nagrađen i Mišelinovom zvezdom, u koji je otišao odmah nakon njegovog takozvanog potpisivanja "Ugovora sa narodom". 

Đilas je dakle, nakon što je petnaest minuta "ispozirao" sa narodom, otišao da sklapa ugovor sa londonskim restoranom, da se u njemu baškari i troši svoje bogatstvo, koje je zaradio prazneći džepove građana Srbije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti