AKTUELNO

SNS Vranja ocenjuje i da se verovatno ništa i nije moglo očekivati "od ove skupine recikliranih likova iz davne političke prošlosti Srbije".

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Vranje najoštrije je danas osudio najnovije pretnje pristalica opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) sinu predsednika države Aleksandra Vučića i pozvao nadležne organe da preduzmu odgovarajuće mere.

- Ovaj utaban put političkog nasilja na koji se pozivaju lideri i pristalice Saveza za Srbiju je skandalozan, sraman i za svaku osudu svih pristojnih ljudi. Nakon poziva na silovanje, prostačkih uvreda, svakodnevih pretnji, poziva na linč, sada Đilasov, Obradovićev i Jeremićev savez nudi vešala deci kao svoj politički program - kaže se u saopštenju vranjskih naprednjaka.

- To je pogrešan izbor političke komunikacije koji će nas voditi u dalju eskalaciju i polarizaciju našeg društva. Pitamo vas, gospodo iz SzS, da li su vešala i pretnja deci vaša politička ponuda našem narodu, i evropske vrednosti i evropski put kojim želite da nas vodite? Trebalo bi da znate da fašističke ideologije nisu deo našeg nacionalnog koda i nacionalne svesti, i da time uružavate temelje antifašističke borbe i bacate senku na slavnu tradiciju našeg naroda - ističe se u saopštenju.

SNS Vranja ocenjuje i da se verovatno ništa i nije moglo očekivati "od ove skupine recikliranih likova iz davne političke prošlosti Srbije".

- Mi ćemo nastaviti da radimo i gradimo za budućnost naše dece, a ovima koji bi da nas vešaju, linčuju i vrate u mračnu prošlost kada su pljačkali i razarali Srbiju, poručujemo da ih se nismo uplašili i da narod u Srbiji nikad više neće dozvoliti da ih vode takve siledžije, nasilnici i lopovi - zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora SNS Vranja.

#SNS

'