AKTUELNO

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić pozvao je danas na sankcionisanje poziva na vešanje sina predsednika Srbije i pojavljivanje na Terazijama osoba sa improvizavanim vešalima.

- Kao predsednik Odbora zgrožen sam brutalnim pretnjama smrću i pozivam državne organe da sankcionišu suluda i nerazumna uputstva koja opozicioni lideri Jeremić, Obradović i ostali, pod pokroviteljstvom idejnog tvorca Ðilasa, daju svojim jurišnicima - istakao je Bečić.

Prema njegovim rečima, oni ne prezaju od otvaranja rana većini građana Srbije, pojavljujući se na Terazijama sa improvizovanim vešalima, istim onim na kojima su u Drugom svetskom ratu nacisti vešali rodoljube.

- Taj poziv na vešanje i pojavljivanje osoba sa fantomkama na protestu su jedini Ðilasov program koji već danas za rezultat ima da njihov Saša Milošević, naoružan do zuba, preti vešanjem sinu Predsednika Republike Danilu Vućiću, koji po njima treba da visi na Terazijama samo zato što je predsednikov sin i što je mržnja njihovo jedino oružje protiv Aleksandra Vučića - istakao je Bečić.

Kako je naveo, nesporna je činjenica da je omalovažavanje i javno vređanje žena, majki, pa čak i onih koje nisu nisu deo političkog života njihov manir.

- To je sve veoma jasan, ali i negativan pokazatelj o suštini njihovog političkog delovanja i njihove zelje da pređu sa reči na dela i izazovu haos na ulicama i krvoproliće u Srbiji - napomenuo je Bečić.

#Igor Bečić

#SZS

'