AKTUELNO

Pismo je napisano rukom, velikim latinicnim slovima, na ijekavici, što, valjda, treba da navede na zaključak da su autori iz Hrvatske.

Na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića stiglo je pismo potpisano, opisno, sa "Mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi (kao i pedsednika Obame, Hilari, Bila Klintona)", koji poruku da će biti skinut s vlasti završavaju ustaškim simbolom "U" i pokličom "Za dom spremni".

Pismo je napisano rukom, velikim latinicnim slovima, na ijekavici, što, valjda, treba da navede na zaključak da su autori iz Hrvatske, a faksimil je objavio Alo onlajn u celini.

Inače konfuzno i upitne pismenosti, pismo između ostalog "podučava" srpskog predsednika da će ga građani skinuti s vlasti, o čemu, kažu, više ne izveštava samo HRT, već i AFP. Bez vlasti će, kažu autori, ostati i ako se ne "opameti" i ne ispuni preduslove za dolazak predsednice Kolinde", uz opasku da "nije nimalo lako biti niži evropski sused predsednice Kolinde".

Uz niz banalnih "ocena", poruka i pretnji izdvaja se i "prognoza" da nije sigurno da će "Vojvodina sledećih 100 godina biti u Srbiji", jer tamo, kažu, Srbi više vole Hrvatsku.

#Aleksandar Vučić

'