AKTUELNO

Koalicija SPS - JS zajedno sa SNS daje dobre rezultate i nastaviće da se bori protiv bele kuge i za socijalnu pravdu, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

- Naravno uz veliku podršku predsednika Aleksandra Vučića, mi smo sada vratili sve ono što nekada nije bilo, a to je borba protiv bele kuge, da porodice dobijaju novčanu pomoć, zatim socijalnu pravdu, otvaranje novih radnih mesta i drugo. Poboljšana je i međunarodna saradnja sa celim svetom - rekao je Marković i dodao da nisu pogrešili što su ušli u koaliciju sa SNS.

Kada je na kongres socijalista došao predsednik Vučić, za vreme njegovog obraćanja, Marković je rekao da je počastvovan što je imao priliku da najavi dolazak najboljeg predsednika svih vremena kojeg je Srbija ikad imala.

- Vučić brine za svakog čoveka u Srbiji - naglasio je Marković, ali i dodao da isto tako Srbija nikada nije imala tako dobrog ministra spoljnih poslova kao što je Ivica Dačić.

Takođe, Marković ističe da je Srbija došla u poziciju da je Vučića pozvao predsednik SAD Donald Tramp da ode u SAD i zamolio da reši problem između Srba i Albanaca.

Marković je govoreći o protestima opozicije rekao da njima nije stalo do građana i Srbije već samo do vlasti.

Istakao je da se, dok je Srbiji najteže i kada se naša zemlja istinom i pravdom bori protiv celog sveta, opozicija ne pita zašto su kosovski Albanci uveli takse na proizvode iz Srbije i formirali vojsku.

#Dragan Marković Palma

#SNS

#SPS

'