AKTUELNO

Bezmozgovići ubeđeni da je tzv. Kosovo trebalo da postane deo Interpola i da je Srbija napravila grešku diplomatski sprečavajući njegovo članstvo! Ovakvim stavom stali su na stranu Albanaca, Amerikanaca i svih onih koji se zalažu, pre svega, za nezavisnost južne srpske pokrajine.

Opozicija tuguje zajedno sa Albancima zbog velike pobede koju je Srbija danas ostvarila, sprečavajući svojom diplomatskom ofanzivom članstvo takozvane države Kosovo u Interpolu. Umesto da se obraduju vesti da u međunarodnu organizaciju nije uvršteno Kosovo, leglo kriminala i teritorija koja bi na taj način pokušala da dokaže svoju državnost, opozicija napada uspeh Vlade Srbije.

Svaki razuman čovek shvata da je ovo korak napred u borbi protiv organizovanog kriminala, ilegalnog biznisa, terorizma… Ipak, pripadnici opozicije debakl Albanaca smatraju lošim ishodom?! U saopštenju koje su izdali, oni gotovo kao da ne razmišljaju mozgom napadajući Vladu Srbije zbog neuspeha prištinskih predstavnika!

Foto: Tanjug

Stav Dragana Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i ostalih iz opozicije još davno je jasno iskazan i još prošle godine isticali su da Srbija treba da podstakne, a ne da se protivi članstvu Kosova u Interpolu, jer je to dobro za sigurnost građana, ostvarivanje pravde i borbu protiv kriminala (Bože, sačuvaj!).

Oni navode da Kosovo ne treba sprečavati u svom demokratskom razvoju, pa ni u učlanjivanju u sve međunarodne organizacije! Ovakvim izjavama predstavnici opozicije indirektno priznaju nezavisnost južne srpske pokrajine.

Portal Pink.rs već je pisao o nesagledivim posledicama članstva tzv. Kosova u Interpolu, a jedna od njih je i ugrožena bezbednost našeg naroda koji ovde živi. Zato je nejasno kako srpska Vlada, umesto pohvala, dobija osude od opozicije. Očigledno je da je jedino važno usprotiviti se i negirati svaki uspeh, a sve zarad fotelje i vlasti. Jasno je da je život Srba manje važna stavka.

Pročitajte još: Prijemom Kosova, Interpol u svoje redove prima KRIMINALNO LEGLO! Albanci DEBELO PLAĆAJU za članstvo, a posledice su NESAGLEDIVE!

Podsećamo i da je jedan od glavnih predstavnika opozicije Dragan Đilas, malo nakon vesti da je tzv. Kosovo nije primljeno u članstvo Interpola, otkazao svoju konferenciju za štampu. Verovatno je shvatio da tokom iste ne bi imao po kome da baca drvlje i kamenje, s obzirom na uspeh srpske diplomatije u Dubaiju.

#Albanija

#Kosovo

#Opozicija

'