AKTUELNO

Rešila je da se ponovi i iznenadi svog emotivnog partnera.

Pinkova zvezda i bivša učesnica "Zadruge" Sara Reljić uplovila je u emotivnu vezu sa Vladanom Vojnićem Vojketom tokom njihovog boravka u rijalitiju Televizije Pink, a u skladnoj vezi su ostali i posle završetka prve sezone "Zadruge". Zaljubljeni par pre nekoliko dana iznenadio je zajedničke fanove duetskom pesmom "Devojka sa istoka", koja je privukla veliku pažnju i postigla veliki uspeh, zbog čega je lepa pevačica rešila da u četiri zida proslavi sa svojim dragim i pred njim se ovaj put pojavi izazovnija nego ikada.

Foto: Pink.rs

Reljićeva se, naime, uputila u jedan prestonički tržni centar gde je blizu sat vremena provela u prodavnici ženskog donjeg veša kako bi pronašla onaj koji će joj najbolje pristajati i Vojketa ostaviti bez teksta.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Neodlučnu Saru je u prodavnici fotografisao naš paparaco koji je imao dovoljno strpljenja, te je sačekao da sazna i za koji se model zgodna pevačica, posle skoro sat vremena biranja, odlučila.

Foto: Pink.rs

Izbor je pao na čipkaste tanga gaćice tirkizne boje koje će, nema sumnje, odlično pristajati njenom preplanulom telu i Vojketa oboriti s nogu.

Pink.rs

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'