separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SMISLIO IZGOVOR DA BI JE OPET VIDEO? Sloba se OVAKO POZDRAVIO sa Kijom i Lunom, a onda mu je žena TRAŽILA OVO! (PAPARACO)


Kija, Luna i Sloba ponovo na okupu!


Glavni akteri ljubavnog trougla koji je obeležio prvu sezonu rijalitija ''Zadruga'' Kristina Kockar, Slobodan Radanović i Luna Đogani su jedni od gostiju koji će se pojaviti u večerašnjoj emisiji Amidži šou. Njih troje su nakon izlaska iz Bele kuće imali nekoliko puta priliku da se sretnu, ali svaki put su bili na distanci. 

Autor: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs je došla u posed fotografija kako se Luna i Kristina šminkaju pred večerašnje gostovanje kod Ognjena Amidžića. Njih dve, kako saznajemo, nisu progovorile nijednu reč, Kija se posvetila svojoj kumi Vanji Ibrahimović, a na blogerku ne obraća pažnju. 

Autor: Pink.rs

Pet minuta nakon što su njih dve ušle u šminkernicu pridružio im se i Sloba, obe ih je kratko pozdravio oslovljavajući ih samo imenom i rukujući se, a one mu isto tako uzvratile. Nakon toga, Kija je od Slobe zatražila jednu stvar. 

Jesi li mi poneo naočare - upitala je Kija.
Nisam - odgovorio je kratko Sloba. 

Autor: Pink.rs

Znala sam - uzvratila je Kija. 
Majke mi nisam namerno, setio sam se u kolima - rekao je Sloba, a potom otišao iz šminkernice. 

Autor: Pink.rs

Da li je Sloba ovo želeo da iskoristi kao priliku da se susretnu nasamo i porazgovaraju o svom odnosu i da naravno, Kristina uzme svoje naočare, ostaje da saznamo. 

D. B. / M. Đ. /S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti