AKTUELNO

On nije mogao da prebroji sve pare.

Darko Lazić sigurno je jedan od najplaćenijih domaćih pevača, a slavlja na kojima on peva ostaju nezaboravna.

Foto: Pink.rs

Pevač za venčanje, krštenja i rođendane dobija ogromne svote novca, a o tome svedoče fotografije koje su nastale za vikend na jednom privatnom slavlju u Vojvodini, u Ečkoj na kojem je Lazić bio zadužen da zabavlja i uveseljava goste.

Ljudi su došli iz Danske i poželeli da proslave punoletstvo sa prijateljima i familijom i nisu žalili ni jedan evro. Tražili su da Darko Lazić peva na ovoj proslavi, a pored dogovorene cene, on je u Ečkoj uzeo ogroman bakšiš - priča izvor blizak portalu Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pevač je uživao, a čini se kako su evri ''padali'', tako je njegovo raspoloženje bilo sve bolje i bolje.

Foto: Pink.rs

Darko su bliski rođaci i prijatelji neprestano kitili novčanicama od 100, 200 pa i 500 evra. U jednom trenutku vezali su mu crvenu traku oko glave i u nju gurali novčanice. On je bukvalno imao krunu od novčanica! Posle tri otpevane pesme već ima 2500 evra! Atmosfera je zaista bila na vrhuncu, a Darko je u jednom trenutku uzeo i harmoniku i zasvirao - tvrdi dobro obavešten izbor.

Foto: Pink.rs

Pored Darka na ovom veselju i muzičari su imali takođe ''krune od novčanica'', a sa ove proslave vratili su se veoma zadovoljni i kako stvari stoji - sa velikom svotom novca.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Evro

#pevač

'