AKTUELNO

Đurićeva već mesec dana boravi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a do sada je imala dve teške operacije.

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'', Tamara Đurić prolazi kroz težak period. Kako saznajemo, njoj je pozlilo u teretani nakon čega je hitno prevezena na jednu privatnu kliniku u Beogradu gde boravi skoro mesec dana, a za to vreme je imala dve teške operacije. Njeno zdravstveno stanje bilo je kritično, međutim sada se oporavlja, a u bolnici bi trebalo da ostane još mesec dana.

Foto: Privatna arhiva

Tamara je pre izvesnog vremena hitno hospitalizovana, imala je ozbiljan zdravstveni problem i lekari su je operisali. Bilo je veoma napeto, jer je bila u smrtnoj opasnosti. Ona je veoma hrabra i sve nosi na svojim plećima. Samo ona zna koliko joj je teško, ali čak ni sa najbližima ne želi mnogo da razgovara o svom zdravstvenom stanju. Konačno joj je stanje stabilno, ali je čeka još jedna operacija, nakon čega planira da se povuče iz medija i otputuje u Rusiju gde će biti na rehabilitaciji - kaže dobro obavešteni izvor, blizak njoj, za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Kontroverznog biznismena Dejana Palića Makaronu ''uhvatili'' smo kada je stigao kod Tamare u bolnicu, a u rukama je nosio buket cveća i kutiju sa poklonom. Makarona je nakon sat vremena izašao iz bolnice sa plišanom igračkom i putnom torbom u rukama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dejan često dolazi kod Tamare u posetu, on je sve vreme uz nju i pruža joj veliku podršku u ovim trenucima - kaže izvor iz bolnice za naš portal, ne želeći da otkrije tačan razlog zbog kojeg je Đurićeva prikovana za krevet već mesec dana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Međutim, spekuliše se da uzrok narušenog zdravstvenog stanja bivše farmerke leži u plastičnim operacijama kojima je Tamara u poslednjih nekoliko meseci bila podvrgnuta. Naime, ona je najpre na jednoj privatnoj klinici u inostranstvu izvadila četiri rebara, nakon čega je ugradila silikonske implante u zadnjicu.

Tamara nije želela da otkazuje dogovorene nastupe u inostranstvu, jer to smatra neprofesionalizmom, pa se nakon estetskih zahvata malo preforsirala. Pored nastupa, Tamara je imala i brojna snimanja i fotografisanja ubrzo posle operacija, a nije mogla da se odrekne ni teretane. Zbog toga je i odlučila da po izlasku iz bolnice napravi pauzu i otputuje na oporavak u Rusiju gde želi da se posveti sebi i svom oporavku - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Kako bismo ove navode proverili, kontaktirali smo Tamaru koja nam je kratko odgovorila:

Pridržavam se saveta lekara, vodim računa o svom zdravlju, ali ne može sve u životu da se predvidi. Za ovo vreme provedeno u bolnici shvatila sam da mi je zdravlje na prvom mestu - rekla je novopečena pevačica za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Bolnica

#Dejan Palić Makarona

#Operacija

#Plastične operacije

#Tamara Đurić

'