separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Džinovići od prošle godine grade skupocenu vilu na Senjaku, a evo dokle su stigli sa radovima! (VIDEO)


Uskoro planiraju da se usele, do tada merkaju stvari za novi dom i krše propise u saobraćaju.


Ekipa emisije "Paparaco lov" koja se emituje svake srede na TV Pink, usnimila je pevača Harisa Džinovića i njegovu suprugu Melinu, kako ulaze u policijsku stanicu na Savskom vencu.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Tom prilikom paparaci su primetili da su oni parkirali svoje vozilo na kolovozu uz uključena četiri pokazivača pravca. Nakon što su se kratko zadržali u ovoj ustanovi, najverovatnije zbog dokumenata, Haris i Melina uputili su se u jednu prodavnicu za opremu kupatila.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Inače, njih dvoje od prošle godine grade luksuznu vilu na Senjaku, koja je projektovana po njihovim željama, a u novu skupocenu nekretninu planiraju uskoro da se usele. Paparaci naše emisije odlučili su da obiđu gradilište i provere dokle se stiglo sa gradnjom, a sudeći po onome što su zatekli, radovi se privode kraju.

Autor: TV Pink Printscreen

Sledećeg dana, ispred njihovog porodičnog doma gde trenutno žive, paparaci su primetili Melinu koja je prošla kroz crveno svetlo na jednoj raskrsnici u Žarkovu, nakon što je podigla novac sa bankomata.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti