separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ONA JE PRIMER DA SE OTROV DRŽI U MALIM BOČICAMA: Milan Milošević pohvalio izgled Ane Sević, a onda otkrio zašto ga je RAZOČARALA! (FOTO)


Zauzela 14. mesto na listi "Paparaco lova".


Novinar i voditelj Milan Milošević, pevači Sloba Radanović, Era Ojdanić i Vuk Mob i kreator Saša Vidić, komentarisali su ove nedelje u emisiji "Paparaco lov" poznate dame u kupaćim kostimima.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Pozicija broj 14 ovoga puta bila je rezervisana za još uvek zakonitu suprugu pevača Darka Lazića, pevačicu Anu Sević. Nju je ekipa emisije "Paparaco lov" uslikala tokom leta na jednoj od plaža.

Autor: TV Pink Printscreen

Ana u životu zna šta hoće i šta može. Stabilna je ličnost. Tiha voda breg roni. Za njene prohteve Lazićev novčanik je bio plitak - govorio je Era Ojdanić.

Autor: TV Pink Printscreen

Lepa je devojka. Izgleda i više nego dobro. Vodi računa o tome. Ana lepo izgleda. I njenog supruga Darka odlično znam, on je baš dobar - pričao je Sloba Radanović.

Autor: TV Pink Printscreen

Ana Sević je živ primer da se otrov drži u malim bočicama. Razočarala me je u nekim drugim stvarima - bio je iskren Milan Milošević.

Autor: TV Pink Printscreen

Ana Sević na kraju je dobila ukupnu ocenu - sedam. Od Ere Ojdanića imala je devet bodova, isto toliko dobila je i od Slobe Radanovića, dok su Ani po šest bodova dali Milan Milošević i Vuk Mob, a Saša Vidić joj je udelio pet poena.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti