AKTUELNO

Nakon što je prošle godine osvojila Vimbldon, češkoj teniserki Marketi Vondrušovoj stvari u privatnom životu i ne idu tako glatko i priznala je da je u procesu razvoda!

Čehinja se za bivšeg tenisera Štepana Šimeka udala u leto 2022. godine, ali je brak u međuvremenu pukao - iako su njih dvoje bili zajedno još od 2016. godine.

Ono što je Vondrušovu dodatno pogodilo nije to što se Štepan odselio, već što je uzeo njenu voljenu sfinks mačku Frenkija.

- Definitivno nisam sretna u poslednjih nekoliko sedmica. Moj brak sa Štepanom završio se pre nekoliko sedmica, prekinuli smo. On se odselio s mačkom. Jednostavno nam nije išlo. Nije bilo ono što smo oboje zamišljali, pa smo se dogovorili da više nećemo biti zajedno. Sada formalno rešavamo razvod, sve smo već dogovorili - priznala je teniserka.

Ti nesrećni dani povezani su i sa tragedijom koju je tensierka nedavno imala, kada se vratila sa turnira u Indijan Velsu kako bi bila sa dedom koji se lečio od raka. Ipak, nekoliko dana nakon njenog povratka umro je.

- U Americi sam saznala da mu više nije dobro pa sam želela ponovo da ga vidim i pozdravim se s njim, Jako mi je drago što sam stigla na vreme. On je i dalje osećao da smo povezani. Moj deda je bio osoba koja je bila uz mene na početku moje teniske karijere, bio je tu za sve važno. Bez njega nikada ne bih postigla ovo što sam napravila u svojoj karijeri.

Autor: