separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

OŽENIO SE SRPSKI PLIVAČ: Ivan Lenđer zakleo se na večnu ljubav atraktivnoj Brazilki! (FOTO)


Proslavljeni srpski plivač Ivan Lenđer oženio se pre samo nekoliko dana sa devojkom iz Brazila.


Njih dvoje su stali pred matičara u Gradskoj kući u Zrenjaninu, a crkveno venčanje planirano je za sledeću nedelju.  

Kako pišu beogradski mediji, Karena je iz Sao Paola i radi kao stjuardesa u jednoj svetski poznatoj avio-kompaniji. Ivana je upoznala u Dubaiju, samo mesec dana nakon što je on otišao tamo da radi.  

- Njoj se jako sviđaju ovi krajevi, Balkan pre svega. Iskreno, ovde je sada i lepše vreme nego tamo. Zato smo se odlučili da venčanje organizujemo u Zrenjaninu. Bilo je i nekih drugih opcija ali, eto, ipak smo se odlučili da to bude u ovom gradu – kaže Lenđer za Zrenjaniski.com  

Građansko venčanje je proteklo u krugu porodice i kumova, uz potonji ručak. Veće slavlje i crkveno venčanje će biti sledeće nedelje. Stoga novopečene mladence očekuje još dosta toga.   

Autor: Printscreen Instagram/ivan_lendjer

- Kumovi na građanskom venčanju su bili naši prijatelji odavde, a njena kuma kao i njeni roditelji dolaze iz Dubaija i Brazila sledeće nedelje, kako bi prisustvovali venčanju u crkvi – otkriva naš reprezentativac.   

Ivan i Karena planiraju da putuju zajedno što više mogu i da uživaju koliko god je to moguće, odnosno da iskoriste sve pogodnosti Dubaija.  

- Naravno, imamo i na umu proširenje porodice, ali ne žurimo nigde – dodaje Ivan.  

Njegovi planovi vezani za posao ostali su isti kao i pre.  

- I dalje radim kao trener i, naravno, trudim se da napredujem na tom polju isto kao što sam i nekada u bazenu. Karena bi volela da se vratim u bazen i da nastavim sa plivanjem, ali mislim da tu želju neću moći da joj ispunim – zaključuje Ivan Lenđer, popularni Đele.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti