separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Kik boks u Jagodini: 'Palmini tigrovi' - Grčka 3:3 (FOTO)


Na međunarodnom, 22. kik boks turniru, koji svake godine na Ivanjdan, 7. jula, organizuje Kik boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine, sinoć su reprezentativci "Palminih tigrova" boksovali nerešeno sa reprezentacijom Grčke 3:3.


Meč je, po proceni organizatora pratilo više od 6.000 gledalaca, a održan je, zbog kiše, u Sportskoj hali JASA u Jagodini. Takmičenje je otvorio guverner egipatskog Guvrenata Crveno more Ahmed Abdalah.

Autor: Tanjug/Dušan Aničić

Mečeve su pratili i prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Ivica Dačić, ministr Aleksandar Antić i Zoran Djorđević, ambasadori i predstavnici stranih ambasada u Srbiji: Egipta, Palestine, Kine, Bugarske, Gvineje, predsednik Kik saveza Srbije Srđan Bugarčić.

Autor: Tanjug/Dušan Aničić

Njihov domaćin je bio vlasnik "Palminih tigrova", predsednik Skupštine grada i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma. Mečevi su održani u kategoriji K1 i lou kik.

Autor: Tanjug/Dušan Aničić

Na ovom turniru do sada su učestovale reprezentacije: Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, BiH, Poljske, Belorusije, Kazahstana, Cceške, Portugalije, SAD...

Autor: Tanjug/Dušan Aničić

Reprezentativci "Palminih tigorova", pobedili su 17 puta, izgubili su od reprezentacije Portugalije, Rusije i SAD, sa Kazahstanom su boksovali nerešeno i sada sa Grčkom.

Autor: Tanjug/Dušan Aničić

Vlasnik i osnivač "Palminih tigrova" je Dragan Marković - Palma, koji je rođen i živi u Končarevu i slavi Ivanjdan.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti