separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

RK Crvena zvezda: Nenad Peruničić samo privremeno nije trener


Rukometni klub Crvena zvezda objavio je danas na zvaničnom sajtu da se Nenad Peruničić samo privremeno povukao sa mesta trenera, u dogovoru sa stručnim štabom.


- Nenad Peruničić nije napustio klub, u svakodnevnom je kontaktu sa igračima i prisustvuje treninzima tima - saopšteno je iz Rukometnog kluba Crvena zvezda.

Dogovoreno je da ekipu u daljem periodu vodi pomoćni trener Anton Bukilić.

Crvena zvezda i Nenad Peruničić su, navodi se, saglasni da je "u ovako teškom i tužnom trenutku za klub usmerena nepotrebna i negativna medijska pažnja".

- Odluka je lične prirode, zbog moje trenutne zdravstvene situacije, i moje reči nisu prenete na pravi način u pojedinim medijima. Već mesec dana nisam na klupi Crvene zvezde i nisam želeo da o detaljima pričam u javnosti, ni da dajem povoda jer nije ni vreme ni mesto za tako nešto. Mislim da nije ljudski na prvom mestu, nije ni fer, pošteno i sportski da se u ovom tužnom trenutku zbog smrti našeg predsednika priča o tome. Informacija da ću sedeti na klupi u proteklom derbiju nije potekla od mene. Ja sam lojalan svom klubu i ako procenimo da je potrebno da se vratim, to ću i učiniti - preneo je sajt kluba reči Peruničića.

Predsednik Rukometnog kluba Crvena zvezda Mirko Butulija ubijen je nedavno u Beogradu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti