separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Savršene jesenje haljine za svaki tip građe (FOTO)


Pronađite svoju savršenu jesenju haljinu!


Dolazak jeseni ne znači kraj dobrih outfita jer dani koji dolaze pružaju novu koncepciju u kojoj vlada harmonija boja i miks neobičnih formi.  

A, jesenja sezona nikada nije bila bogatija i zanimljivija - bar kada je reč o haljinama koje ćemo nositi tokom narednih dana! 

Naime, haljine su odevni predmet koji je uvek pravi pogodak, nosive su u svim prilikama, i u nedostatku vremena za spremanje su najbolje rešenje.

 Sve što treba je da odaberete prve svega udobnu haljinu, kvalitetnu i trendi. Izbor je veliki, a mi vam donosimo nekoliko različitih krojeva haljina za jesen među kojima ćete sigurno pronaći svoj idealni model.

PRERIJA MODEL 

Popularni Prerija model idealan je za vitke i visoke devojke s manje istaknutim oblinama. Zbog maštovitih detalja koji kombinuju kaubojski i viktorijanski stil, nećete morati preterano da mozgate oko dodataka i odabira obuće.  

HALJINA NA PREKLOP 

Haljina na preklop pristaje gotovo svakoj silueti, ali ipak najbolje stoji devojkama s figurom peščanog sata.

KRATKA HALJINA SA KARNEROM 

Za devojke nižeg rasta kraće haljine s ukrasnim karnerom su odličan izbor. Ako uz njih iskombinujete mrežaste čarape, garantujemo vam more komplimenata.  

HALJINA A KROJA 

Ukoliko imate kruškast oblik tela, idealan izbor za vas je haljina A kroja koja će na najbolji način istaći vaše najbolje atribute.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti