separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Bela košulja kao MODNI IMPERATIV


Pravilo koje važi za malu crnu haljinu - da barem jednu morate da imate u ormaru, važi i za belu košulju.


PRAVILO koje važi za malu crnu haljinu - da barem jednu morate da imate u ormaru, važi i za belu košulju. Ove godine to je imperativ o koji nijedna žena koja drži do stila ne bi trebalo da se ogluši. 

A nema ni razloga za to, jer bele košulje su nam došle u najrazličitijim krojevima - od klasičnih, ukrojenih, sa kragnom, koje možete da nosite uz poslovno odelo, farmerke, suknje sa cvetnim dezenom, do asimetričnih, sa karnerima, kopčanjem po dijagonali, sa dugim ili tričetvrt rukavima.

U beloj košulji možete da izgledate romantično, elegantno, strogo, ekstravagantno... Svako može da pronađe model po svom ukusu i nosi ga na niz načina, uz "bojfrend" džins, blejzer, prugaste pantalone.

Ona je najbolja investicija, jer lako se kombinuje uz gotovo sve komade odeće koje posedujete i može da im udahne novi život, plus što trpi upečatljive komade nakita i svu vrstu obuće. I, što je najvažnije, nosiva je tokom cele godine, kako u neformalnim prilikama tako i u onim koje zahtevaju elegantniji "dres kod".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti