AKTUELNO

Mnogi su došli sa svojim ljubimcima, a Anabela je s ponosom posmatrala svoju ćerku u društvu velikog broja poznatih koji su sedeli u publici.

U prepunoj sali jednog novobeogradskog centra na Novom Beogradu poznata srpska voditeljka televizije Pink i modna dizajnerka Irena Atanasković Hrnjak napravila je modni spektakl za pamćenje.

Foto: Promo

Kako je modna revija prevashodno bila namenjena mlađoj populaciji, tako su organizatori ovog modnog festivala pozvali Irenu da učestvuje, s obzirom na to da specijalno dizajnira garderobu za kućne ljubimce.

Foto: Promo

Uz mnogobrojne predstavnike medija, roditelje i njihovu decu različitih starosnih doba, predstavnike javnog muzičkog i kulturnog sveta, modeli su predstavljeni sa ciljem da se pošalje poruka Srbiji, da se očuva životinjska vrsta, da se narod ugleda na ostale narode svetskih zemalja.

Foto: Promo

Sam naziv revije ,,Sjaj u oku'' podstiče publiku i gledaoce da više obrate pažnju na ova malena bića koja nam u svakom trenutku pružaju bezrezervnu ljubav i toplinu.

Foto: Promo

Kolekcija proleće - leto 2018. pod nazivom ,,Sjaj u očima'' namenjena je svim rasama pasama, koja je prikladna i praktična. Jednostavno, urbano, sa pečatom IHA.

Foto: Promo

Zanimljivi krojevi, kombinacije različitog krzna i pažljivo odabranih materijala, različitih kolorita i tekstura. Dominara crno-braon kombinacija, razbijena zelenom i roze bojom, obogaćena kožnim jaknicama, suknicama, šuškavcima.

Foto: Promo

Ovo su modeli koji štite životinje, daju im toplinu zagrljaja i sigurnosti.

Foto: Promo

- Želela sam da skrenem pažnju javnom mnjenju i da još jednom pošaljem poruku ljudima, da se bolje ophode prema životinjama koje čuvaju ukoliko ih ne čuvaju onako kako bi trebalo, psima lutalicama i drugima. Mislim da se u mnogim situacijama pokazalo da su oni naši verni prijatelji, a takođe sam veoma srećna što su me u ovom velikom projektu na kojem je radilo mnogo ljudi podržale poznate ličnosti naše medijske scene, od istaknutih izvođača zabavne, narodne muzike do književnika, televizijskih lica, jutjubera i drugih. Moja misija ove sezone je ispunjena - izjavila je vidno raspoložena voditeljka.

Foto: Promo

Na modnoj pisti, kućne ljubimce u garderobi "IHA - made in Serbia" prošetali su zvezda narodne muzike Lepa Lukić, koja je otvorila samu reviju, zatim glumica Mirka Vasiljevic, glumci Ljubomir Bulajić, Uroš Jovičić, i Dejan Jelača, Pinkova zvezdica Darija Daka Vračević sa ćerkom Anabele Atijas Blankicom, voditeljke RTV Pink Katarina Šišmanović, Tijana Stoisavljević, voditeljka Mila Ćurćic, Marija Lazić, voditelj Lav Pajkić, pevačice Tina Ivanović, Jellena i Ruža Rupić, poznati dizajner Zvonko Marković, zatim Sonja Lazetić sa ćerkom Elenom Marić, spisateljica Jelena Nikolić, poznatija kao kontrakulturna.

Foto: Promo

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: OKUPILA VELIKI BROJ KOLEGA: Seka Aleksić pripremila iznenađenje za koncert za poznati bračni par, a sa njom će PEVATI I TRUDNICA! (FOTO)

Foto: Promo

Iz publike je ćerku Blankicu bodrila Anabela Atijas sa suprugom Andrejem, a u reviji su uživale i Sofija Vuksanović sa sestrom Viktorijom, kao i poznati kompozitor, aranžer i producent Damir Handanović sa devojkom Marinom, glumica Katarina Stojanović i drugi.

Pink.rs

#Irena Atanasković Hrnjak

#moda

'