separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Siva haljina – odevni komad koji nikada neće izaći iz mode


Siva haljina je "must have“ u garderobi svake moderne žene.


Postoji bezbroj modela, ali haljina u sivim tonovima je klasik koji je idealan ua posao, izlaske, izlete... Siva haljina trebalo bi da zauzme počasno mesto u ormaru svakog ljubitelja minimalizma - jednostavna i bezvremena zameniće malu crnu haljinu svakog dana i tokom važnih izlazaka.  

Siva boja ima čitavu paletu tonova – od nežne sive do najtamnijih nijansi poput grafita. Veliki izbor tonova daje ogromno polje za isticanje u kombinaciji sa drugim bojama i modnim dodacima. Siva boja može biti idealna baza za mnoge stilove. Ova boja pripada elegantnom rasponu boja povezanih sa klasičnim stilom i jednostavnom, gotovo asketskom elegancijom. Stoga nije čudno što su sive haljine kreacija kakva se obično viđaju na svečanim banketima, večerama, korporativnim događajima, kao i u svakodnevnom poslu kada je potreban besprekoran imidž.  

Siva boja se savršeno kombinuje sa mnogim drugim bojama – sa žutom, crnom, belom, ružičastom - ovo je samo nekoliko boja koje savršeno idu zajedno. Mogu se koristiti kao dodaci za sivu haljinu. Pogledajte najmodernije sive haljine i odaberite nešto za sebe!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti