separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Džinovski cvet je u trendu, a evo kako da ga nosite


Dezen rascvetale poljane i dalje je jedan od najpopularnijih tokom leta, ali narednih meseci na damama će carevati samo jedan, ali vredan cvet. Trodimenzionalni. Ogroman! Kakav smo nekada stavljali na rever samo u najsvečanijim prilikama.


Bilo da je napravljen od tkanine ili plastike, njime ćete "podići" kompletan izgled dva stepenika više. Njime istaknite punđu ili lepotu duge kose. Okačite ga oko vrata umesto ogrlice. Stavite ga na rever ili bretelu haljine. Ili, ako baš želite da budete šik, učinite to onako kako vam mnogi kreatori predlažu - ukrasite njime pojas pantalona, suknje...

Pojedini primerci, najčešće u obliku džinovske ruže, toliko su upečatljivi ne samo zbog veličine već i traka koje sa njega vise, da vam uz njih nije potreban gotovo nijedan modni detalj. Bio bi suvišan! Ipak, dizajneri ne smatraju da ćete preterati ako jedan cvet stavite oko vrata, a drugim ulepšate predeo struka.

Podrazumeva se da bi ruže u tom slučaju trebalo da budu nešto manjih dimenzija. A želite li da ispratite ovaj trend, najjednostavnije rešenje je da nabavite torbicu koju jedinstvenom čini upravo cvet.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti