separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

NOVA MODA: Ranac naopačke?


Nošenje ranca sa prednje strane ne deluje da je naročito praktično, ali sigurno je da će ekscentrične dame koje vole da eksperimentišu poželeti da isprobaju ovu modnu novotariju.


BUDUĆI da mnogi smatraju da je u modi već sve izmišljeno i da se vrti ukrug, dizajneri su na velikim mukama da nam donesu nešto dosad neviđeno. Ranac svakako ne spada u tu kategoriju, jer viđali smo ga u svim veličinama, bojama, dezenima i napravljenim od najrazličitijih materijala.

Ali ako ga umesto na leđa stavimo napred, kako su to poneki kreatori predložili za ovu sezonu, onda je to korak napred u kreativnosti. Druga je priča da li će trend nošenja ranca ili torbe na grudima, poput nosiljki za bebe ili, recimo, harmonike, biti prihvaćen.

Ne deluje da je naročito praktičan, ali sigurno je da će ekscentrične dame koje vole da eksperimentišu poželeti da isprobaju ovu modnu novotariju. Uostalom, nema ničeg lakšeg nego novi ranac vratiti na staro mesto, odnosno na leđa, tako da on sigurno ovog proleća neće biti promašena investicija.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti