AKTUELNO

Postupci muža su je šokirali!

Svaka veza dođe do tačke u kojoj partneri počnu da pokazuju svoje "pravo" lice i male prljave tajne. Jedna žena rešila je sa svima da podeli naviku svog supruga koja joj se uopšte ne sviđa.

- Polako ludim zbog suprugove odvratne aktivnosti. Ne mogu to više da podnesem, ali opet mislim kako treba da prihvatim da niko nije savršen. Pokušala sam na lep način s njim da razgovarati o tome, ali ništa nismo postigli. Previše me sramota da pitam o tome nekoga u stvarnom životu, a želim da znam da li sam nerazumna jer mi to smeta - napisala je žena.

- On ima 31 godinu, u braku smo godinu dana i ta njegova navika je isplivala tek kada smo se venčali. Imam dovoljno godina i iskustva da znam kako je to normalno kod muškaraca, ali on smatra da je u redu "završiti posao" po posteljini dok mene nema. Jednom kada sam došla, osetila sam smrad, sela sam na krevet i shvatila da mi je ruka na mrlji od njegove sperme - požalila se žena i nastavila:

- Nastavio je to da radi, a kada sam mu rekla da znam, naljutio se i rekao kako je nemoguće da to saznam i počeo da me optužuje da njušim čaršave. To je odvratno. Definitivno nisam mislila da je takav - rekla je.

Foto: Pixabay.com

Da stvar bude još gora, žena se požalila kako suprug uopšte ne provodi kvalitetno vreme s njom kad su zajedno. Umesto da uživaju u intimi, on stalno visi na sajtovima i čita po celo veče.

- Ponekad mi se čini da mu idem na živce. Osećam se kao da imam ljutitog tinejdžera i nemam pojma kako to nisam pre shvatila - napisala je jedna devojka u komentaru.

Drugi korisnici su izrazili šok u komentarima, a mnogi su joj otvoreno rekli da ga ostavi.

- Šta je pozitivno u svemu tome? Čini se kao noćna mora i zaista ne vidim zašto bi ostala u tom braku, oprosti - neko joj je napisao.

#Brak

#Muškarac

#Veza

'