separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

OVI ZNAKOVI VOLE GRUB SEKS: Morate se potruditi da ih zadovoljite


Grublji seks može se protumačiti na različite načine u zavisnosti od toga kojem horoskopskom znaku pripadate. Bilo da su u pitanju modrice kao dokaz ljubavi ili posedovanje lozinke kojom ćete zaustaviti partnera kad pretera, samo je jedno važno. Doživeti vrhunac. Za neke je možda očigledno, dok se drugi vešto kriju, ali otkrivamo vam kojih 6 pripadnika horoskopa će najpre posegnuti za bičevima i lisicama kada je seks u pitanju.


Ovan

Devojke rođene u ovom horoskopskom znaku uzbuđuje dinamičnost i takmičenje, kako van, tako i unutar kreveta. Kada im seks sa partnerom postane dosadnjikav, učiniće najčudnije stvari kako bi ga "začinile". Za njih seks predstavlja idealan način za konektovanje sa suprotnim polom, a nikada im neće biti glupo da pričaju o skrivenim fantazijama i novim stvarima koje žele da isprobaju. Vole da su glavne, pa nikada neće prihvatiti ulogu potčinjenice. Ona je ta koja u krevetu ima zadnju reč.

Devica

Kako Device veći deo života provedu samostalno vodeći brigu o sebi, a ponekad i o drugima logično je da inicijativnu preuzimaju i kada je seks u pitanju. Iako je uglavnom za isprobavanje novih stvari, ne pokušavajte da ih izvedete bez njene prethodne potvrde. Baš kao i Ovan, Devica mrzi kada nije ta koja kontroliše situaciju. Uvek je, međutim, možete iznenaditi ljubavnim ugrizom, spankingom ili igračkama iz sex shopa, a kada zadobijete njeno poverenje, dopustiće vam sve.

Škorpija

Seks sa Škorpijom je kao hod po litici. Nikada ne znate šta da očekujete. Nekada će biti nežna i fina, a u sledećem trenutku nećete moći da je prepoznate. Za njih je strast dosta bitnija od ljubavi, pa zbog toga u seksu vidi priliku za doživljavanje zadovoljstva, a ne produbljivanje konekcije. Sa Škorpijama nikada ne pokušavajte nešto već viđeno ili obično. Ona vas nikada neće zavitlavati zbog želje da ispunite svoje fantazije, a to je najbolja stvar na svetu, slažete se?

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti