AKTUELNO

Pozivi u delikatnim situacijama posle dejta možda i nisu najbolje rešenje jer zbog treme ne nalazite prave reči, tako da je za vas sjajno da imate sačuvane poruke u telefonu baš za tu priliku, pa kada zagusti imate ih spremne za slanje.

Jedna devojka odlučila je da otkrije koje to poruke nikada ne briše iz svog telefona, jer su je nebrojeno puta izvukle iz neugodne situacije.

Pogledajte koje poruke vam savetuje da uvek imate u svom telefonu, spremne za slanje:

Hej drago mi je što smo se upoznali, ali nismo mi jedno za drugo. Želim ti sve najlepše.

- Verovatno najčešća rečenica koju sam slala, koja verovatno govori više o meni nego o dejtu, ali je korisna u svakom slučaju. Ako vam se osoba iz bilo kog razloga ne dopada a zove vas na drugi dejt, poželjno je da budete jasni, precizni i fini. Nije lep osećaj ovo poslati, ali treba steći naviku da budemo pošteni prema drugoj osobi - to je jednostavno prava stvar koju bi trebalo da uradite.

O kakvo iznenađenje. Mislila sam da si nezainteresovan jer se nismo čuli još od našeg dejta.

Znate ono kada imate savršen prvi dejt, osoba s kojom ste izašli se nakon toga ne javlja i onda postanete opsednuti pitanjem šta ste to loše uradili. Međutm on vam se javi nedelju ili mesec dana kasnije. Gledate u telefon na punjaču, i pitate se kako da odgovorite a da ne dozivite ponovno odbijanje. Ova poruka pali zato što ćete reći ono što mislite, ali ne ispada kao da ste bili opsednuti njim sve ovo vreme. Govori o vama kao o racionalnoj osobi i zvuči kao da ste krenuli dalje. Lopta će zatim biti u tvom terenu i on će se truditi da te impresionira. Između redova ta poruka govori: imaš drugu šansu, nemoj da je upropastiš! Ako odgovor bude bilo šta osim izvinjena, zaboravi ga, kreni dalje. Istina je da mu se verovatno ne dopadaš dovoljno.

Foto: Pixabay.com

Hmm.. Da upanemo zajedno u nevolju?

- Moja cimerka je smislila ovu sjajnu ideju. To je uradila kao genijalan flertujući odgovor na klasično pitanje momka koji mi se mnogo dopadao: Šta radiš u petak? Ispala sam prava mala seksi zavodnica. Pokazala sam mu koliko sam zainteresovana i naterala ga da smisli plan. Izveo me je na veoma kul prvi sastanak i posle...smo upali u malu nevolju.

Sjajno mi je bilo sinoć. Hvala ti još jednom za (navedite bilo šta: što si me častio pićem, izabrao sjajno mesto, što sam od tebe saznala nešto što nisam znala i slično..) Nadam se da si bezbedno stigao kući.

Prvi dejt je prošao odlično. Ideš ka kući, već razmišljaš o tome koju ćete vrstu psa zajedno spasiti i usvojiti.. Želiš da mu pokažeš interesovnje, ali ne previše. Poruku iznad bi trebalo poslati čim stignete kući sa dejta a pre nego što legete da spavate. Tajming je ovde ključan - skoro da nije bitno šta ćete napisati, samo da to kažete nakon što se razdvojite posle dejta a pre nego što prodje ceo sledeći dan. To će ti dati otvorena vrata da te opet pozove na sastanak.

Foto: Pixabay.com

Drago mi je što smo se upoznali, ali nisam baš zadovoljna kako je sve prošlo. Kao da je bilo na silu. To nije prava stvar za mene. Čuvaj se.

Nadam se da ovu rečenicu niko neće slati ali nažalost neki od nas moraju. Ovo se šalje nakon sastanka na kom smo pustili nekog da ode predaleko i nismo se osećali dobro sledećeg dana zbog toga. Umesto kuliranja i puštanja te osobe da misli da je siljenje situacije prihvatljivo, pošaljite mu ovu poruku iznad. Ne možete da kontrolišete kako će neko da primi i prihvati tu poruku, ali saopštavanjem toga što osećate, možete zaustaviti takvo ponašanje u budućnosti. Nije lako ovo poslati, ali naći ćete svoj mir.

Naravno ovakve poruke nisu odgovarajuće za svaku situaciju, ali čuvajući ih u svom telefonu možete da ih iskoritite baš u pravom trenutku kada vam zatrebaju. Srećno!

Pročitajte još: PODACI SU VAŽNIJI OD UREĐAJA: U slučaju GUBITKA mobilnog telefona hitno URADITE OVO!

#Ljubav

#Poruka

#SMS

#Sastanak

#telefon

'