separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Poznata pravnica otkriva zbog čega pucaju brakovi! Nikada ne biste pogodili koji je glavni razlog! NIJE REČ O PRELJUBI!


Koji su najčešći razlozi za razvod braka, a verovali ili ne, preljuba nije jedan od njih, otkriva jedna od najuspešnijih pravnica za razvode u Velikoj Britaniji Ketrin Tomas.


Ona tvrdi da se ljudi najčešće rastaju zbog svađa oko svakodnevnih stvari, prestanka polnih odnosa i nedostatka kontrole nad vlastitim novcem. Takođe, prema onome što svakodnevno viđa kod svojih klijenata, izdvojila je najčešće probleme koji dovode do razvoda. Ovo su njeni saveti kako možete da ih izbegnete:

Ne dopuštajte da partner raspolaže vašim novcem

Čak i ako jedan od partnera zarađuje više, ili čak većinu prihoda, bitno je da oboje učestvujete u donošenju finansijskih odluka.

Nemojte pristajati na previše kompromisa

Svi smo čuli savet da je kompromis temelj uspešne veze, ali ako jedna osoba popušta predugo i prečesto, jednog dana bi mogla da shvati da nije srećna u životu, a tad je kasno za ispravljanje.

Budite oprezni u prihvatanju uloga

Ponekad je praktičnije da jedna osoba zarađuje, dok se druga bavi kućnim poslovima, ali to dugoročno nije dobro jer se teško možete staviti u cipele svog partnera. Na primer, ako muškarac ceo dan provodi na poslu, teško će shvatiti zašto žena dopušta deci da prave toliki nered u kući, dok će ona misliti da je zapravo lako ceo dan biti u kancelariji.

Održavajte svoj seksualni život

Svakodnevne obaveze mogu biti jako zamorne pa se parovi često nađu u situaciji da preskaču seks ili on postane rutina, a to nikako nije dobro za opstanak braka.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti