separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Doživite zlatnu svadbu: TRI magična pravila koja će održati vašu ljubav živom i u poznim godinama


Nije tačno da se emocije u braku pretvaraju u naviku, naprotiv, ljubav može da traje večno.


Vreme teče i vi upadate u kolotečinu - to je najgori scenario za održavanje ljubavi u dugoj vezi. Sreća je da postoje tri zlatna pravila koja vam mogu garantovati da ćete u ljubavi dočekati starost.  

Postoje pravila na osnovu kojih se najsrećniji parovi razvijaju tokom vremena i načini na koje te promene utiču na odnos.  

Individualnost  

U ranoj fazi zaljubljenosti parovi imaju tendenciju da provode dosta vremena zajednički radeći neke stvari, ponekad ostavljajući svoje individualne živote po strani. Međutim, kako vreme prolazi, stvari lagano počinju da se menjaju. Oni vremenom daju prioritet svojoj nezavisnosti, uspostavljajući ravnotežu između termina "ja" i "mi". Oni dozvoljavaju jedno drugom da se razvijaju kao pojedinci, svako sa svojim sopstvenim hobijem, interesima i prijateljstvima.  

Poboljšanje u komunikaciji  

Dobra komunikacija je temelj svake srećne, zdrave veze i bez nje partnerstvo ne može da napreduje. Vremenom ćete poboljšati svoju sposobnost da izrazite svoje potrebe i želje, kao i da naučite da budete bolji, saosjećajniji slušaoci. Zdravi parovi imaju naviku da ulaze u konflikt umesto da ignorišu problem, a na taj način sprečavaju nastanak ozbiljnijeg problema.  

Održite vezu uzbudljivom  

Najsrećniji parovi nastavljaju da traže nove načine da održe vezu zanimljivom, odlazeći u novi restoran, volontirajući u nekoj humanitarnoj organizaciji ili eksperimentišući s novom pozom tokom seksa. Parovi koji uspešno sazrevaju tokom vremena pronalaze načine da ostanu srećni i uzbuđeni kada je reč o zajedničkom životu.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti