separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Bićete 100 puta bolji u krevetu nakon ove proste promene


Većina ljudi koristi pravilo "tiho i brzo" kada je u pitanju se*s. Mnogi su jednostavno naučeni da budu tihi i da završe sa se*som što je brže moguće - a to je najveća greška koju možemo da napravimo.


Razlog za ovo možda leži u mladosti, kada je samozadovoljavanje bilo nešto što smo morali da krijemo. Međutim, istina je da pravljenje zvukova tokom seksa čini nešto magično. U slučaju da te zvukove počnemo da proizvodimo i pre nego što se stvari zahuktaju, obostrano uživanje je zagarantovano.  

Kada dozvolimo zvuku da uđe u naš život, senzualno zadovoljstvo se širi celim telom. Ono se budi i pojačava naše seksualno uzbuđenje.  

Izvucite maksimum iz vašeg vođenja ljubavi uz ove savete:  

1. Eksperimentišite sa zvukovima čak i pre nego što počnete da se osećate uzbuđeno. Probajte da dozvolite zvuku da postane početak seksualnog uživanja, a ne samo njegov sporedni proizvod. 

2. Pokušajte da vidite da li dodavanje orgazmičkih zvukova uzbuđuje vašeg partnera. Kladimo se da će poludeti od sreće.  

Seksi zvukovi mogu dodatno ohrabriti partnera. U isto vreme navijate za njih i uzbuđujete ih. Seksi zvukovi su seksi. A kada pravimo srećne seksi zvukove tokom seksa, to partneru stavlja do znanja da uživamo u njegovom dodiru i veštini. 

3. Seksi zvukovi pomažu nam da izađemo iz glave i prepustimo se telesnom zadovoljstvu. Oni umiruju naš um i prestajemo da razmišljamo. U seksu su ključna osećanja, a seksi zvukovi nam pomažu da ostanemo u trenutku erotske povezanosti.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti