AKTUELNO

Došli smo do trećeg meseca u godini, koji nam nakon duge zime napokon donosi toplije vreme...

Pored priprema za prolećno vreme, ali i velikog godišnjeg spremanja doma, mart je idealno vreme i za posvećivanje vašoj vezi. Bilo da ste u braku ili ne, svaka veza u jednom trenutku možete početi da stagnira – a to nikako nije dobro. Ipak, nije ni toliko strašno da biste odustali od nje. Zato vam predstavljamo tri jednostavna načina na koje ćete moći da ojačate vašu vezu i vratite se na pravi put ljubavi.

Dan za uživanje

Isplanirajte da barem jedan dan u nedelji u potpunosti opustite i radite stvari za koje niste imali vremena. Neka to na primer bude nedelja. Budite ceo dan u pidžamama, gledajte filmove i serije koje ste želeli ali niste stizali, sklopite slagalicu koja vam stoji već par godina, napravite zajedničkim snagama ručak i omiljene poslastice... Neka ovo bude ceo dan samo za vas.

Imajte “aferu”

Zaboravite da ste zajedno. Sredite se i izađite u kafić u kojem niste bili od vašeg trećeg sastanka i zaboravite na razgovore o poslu, deci, računima i sličnim “dosadnim” stvarima. Prebacite u period kada niste znali mnogo toga o jedno drugom, flertujte i vidite gde će vas veče odvesti...

Spremite im omiljeni obrok iz mlađih dana

Proverite sa njegovom mamom, bakom, sestrom ili bratom, koje je njegovo omiljeno jelo koje je voleo stalno da jede kada je bio mlađi. Da li su to špagete spremljene na poseban način, hot-dogovi, lazanje – obradujte ga jednostavnim i slatkim “poklonom” koje će ga sigurno raznežiti. Ili ga napravite zajedno! Takođe, neka njegov zadatak bude da i on sazna koje je vaše omiljeno jelo i uradi istu stvar, ali za vas.

#Ljubav

'