AKTUELNO

Cela Srbija deli ovu fotku i pokušava da pronađe par sa nje. Pomozite - razlog ne može biti lepši.

Fotograf Vladimir Tadić iz Banjaluke kao da je znao gde i kada treba da se nađe! Fotografišući beogradsku noć, nije ni slutio da će uhvatiti scenu od koje se naježio on, ali i svako ko je video sliku nakon što je podeljena na društvenim mrežama. Naime, on je uslikao ljubavni par u trenutku koji će pamtiti celog života! Sliku je podelio na mreže i zamolio za pomoć. Komentari odaju da je ova fotografija izazvala uzbuđenje i mnogi su se raznežili gledajući je.

- Obrađujući fotke, uočih da sam na ovoj uhvatio ne samo par koji uživa u pogledu, već da je za njih ovo mnogo važniji trenutak. Radi se o prosidbi i pomislio sam kako bi bilo fino da do njih dođe ova fotografija. Datum je 5.11.2018, pa ako mislite da je neko od ljudi koje poznajete na ovoj fotografiji, prosledite im a ja imam još fotografija na kojima su oni, poslao bi im u punoj veličini... Hvala! - napisao je Vladimir na Fejsbuku.

"Ne može čoveku ništa promaći", "S aparatom kao s dvogledom. Vrh", "Bajka u bajci", "Ako ih nađeš, možda i kum postaneš", samo su neki od komentara.

#Fotografija

#Ljubav

#prosidba

'