separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TO JE BIO PRAVI SPEKTAKL: Sanja Marinković ispratila nesvakidašnji događaj, a ona nas je svojim talentom predstavljala u svetu! (VIDEO)


Pravi spektal!


Voditeljka emisije "Magazin In" koja se emituje svake subote na televiziji Pink, Sanja Marinković, nedavno je boravila u Barseloni, gde je održan 10. po redu "Style Masters šou" za sve ljubitelje oblikovanja frizura. Barselona kao grad ove godine je bila domaćin više od 4000 frizera iz čitavog sveta, a bilo je više od 100 frizera iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne.

Autor: TvPink Printscreen

 - Ja sam imala tu čast da i ove godine budem deo ovog velikog spektakla, gde su dodeljene nagrade za najboljeg umetnika godine. Srbija je i ove godine imala svog predstavnika, to je Una Radivojević - rekla je Sanja i predstavila Unu.

Autor: TvPink Printscreen

Ideja je da se od jednog šišanja naprave tri različite frizure. Takmičari su imali priliku da pokažu ono što su pripremali, a svetski žiri odlučuje ko će se naću među 10 finalista. Ovo je posebno za mene, zato što je ovo 10 "Style Masters" šou, ja nisam bila tada ovde, a evo već šestu godinu zaredom radim i svaki put kada se završi, to je veliki uspeh za mene - rekla je Una.

Autor: TvPink Printscreen

Sanja i Una su otkrile i kakvi će biti trendovi za ovu godinu, a to možete čuti u nastavku.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti