separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

3 osobine zbog kojih se NIKADA NEĆE ZALJUBITI U TEBE


Iako je svaka osoba drugačija, te joj se samim tim dopadaju različite stvari, postoje tri osobine koje su iritantne gotovo svakom muškarcu.


Naime, oni se mnogo teže zaljubljuju u žene koje imaju ove dominantne osobine:  

Stalno traže pažnju  

Kakav god da ste tip osobe, gotova svaka žena će u vezi očekivati da dobija pažnju od svog partnera. Ali imajte granice. Ako očekujete da će vam se muškarac stalno javiti i ako se ljutite jer nije stigao da odgovori na poruku dovoljno brzo, počećete u njemu da izazivate niz negativnih emocija koje mogu samo stvoriti probleme u vezi.  

Nesigurne su  

Da, muškarci obožavaju da vide ženu koja "puca" od samopouzdanja, jaka je, nezavisna i sigurna u sebe. Naravno, sasvim je normalno da vide i vaše slabosti i nesigurnosti, ali ako ih stalno potencirate – posebno one koje se tiču fizičkog izgleda, samo ćete ga odbiti od sebe. Ponavljanjem negativnih stvari, skretanjem pažnje na možda neke vaše nesavršenosti, vremenom mu možete postati neprivlačni.  

Ljubomora  

Ljubomora može da uništi i najidealniju vezu, a svaki ispad će vaš partner dugo pamtiti. Osim što pokazujete da ste ljubomorni, vi ujedno stvarate i nesigurnu sliku o sebi, te bi trebalo da kontrolišete ovo svoje osećanje.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti