separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

EVO SAVETA ZA USPEŠNU VEZU! Radite ove dve stvari i neće biti problema


Svi sretni parovi nesvesno rade dve stvari koje održavaju njihovu vezu zdravom i kvalitetnom, otkriva stručnjak za veze Debi Guleri za portal Your Tango


Obično imamo zablude o uspešnim parovima. Pretpostavljamo da je njihova veza uspešna jer su oboje došli iz stabilnih porodice ili zato što imaju izvrsne komunikacijske veštine, ili su jednostavno imali sreće i pronašli "savršenog" partnera. Međutim, to uopšte nije tačno, tvrdi Guleri.

Oni čuvaju jedno drugom leđa

Čak i kada su ljuti jedno na drugo, svima je jasno da se međusobno čuvaju i da se gotovo uvek nalaze na istoj strani. Ipak, to zahteva trud obe strane jer problemi u vezama su česti.

Biti podrška čak i u takvim situacijama nije lak zadatak, ali umesto narušavanja vašeg odnosa, puno je bolja opcija svesno odabrati izgradnju kvalitetnije i dublje veze.

Rade na sebi

Kada se suoče s problemima, prvo kreću od sebe. Razmisle o svom ponašanju, potezima i reakcijama, a tek onda problem traže u drugima.

Naravno, to ne znači da preuzimaju odgovornost i onda kada ne bi trebali, već da su svesni da ljudi greše i da su spremni da rade na sebi.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti