AKTUELNO

Vreme leti, a sa njim i trendovi koji nam dolaze i odlaz maltene svakodnevno.

Ovaj mesec nije izuzetak, pa ćemo tako u julu moći da uživamo u mnogim stvarima, isprobavamo različite trendove, eksperimentišemo sa stilom i uživamo u novitetima koje nam donose modna i beauty industrija. Ipak, izdvojili bi smo samo tri najveća koje vredi isprobati, a tiču se kose, manikira i stajlinga.

Manikir sa tufnicama - Sofisticirane, raznobojne tačkice na prozirnoj pozadini su ove sezone pravi hit koji treba da isprobate. Lako će se uklopiti uz svaki stajling, a vašim noktima će dodati zabavnu notu kao i celokupnom izgledu.

Bermude - Kratki šortsevi ovog meseca nisu više toliko popularni, tako da je pravo vreme da investirate u njihovu dužu alternativu – bermude. Različitih silueta i modela, od dubokih do onih sa zabavnim printom, bermude su sjajna zamena za pantalone tokom vrelih dana koje možete nositi čak i na posao!

Bob frizura - Ako Gabriel Junion, Riz Viterspun, Alison Bri i Mendi Mur nisu dovoljan dokaz koliko je ova frizura popularna, onda će vas sigurno nagovoriti na ovakvu promenu olakšanje koje ćete osetiti kada se “otarasite” kose. Pored toga, ova frizura je odlična za stilizovanje, jer ne oduzima previše vremena. Ravna, talasasta, razbarušena, sa šiškama ili bez... Svaka varijanta je savršena.

#Lepota

#moda

'