AKTUELNO

U našoj ordinaciji postoji nekoliko načina za rešavanje problema upornog celulita, ali nam se čini da je primena aparata BODY FX najefikasnija - u nastavku saznajte zašto.

Kako BODY FX eliminiše celulit

Jasno nam je da svaka žena koja želi da se reši celulita može biti zbunjena prilikom izbora metoda za uklanjanje celulita. I u našoj ordinaciji postoji nekoliko načina za rešavanje ovog problema, ali nam se čini da je primena aparata BODY FX najefikasnija. Evo i zašto.

View this post on Instagram

Ana je uzela oružje u ruke i spremna je da maltretira! Ali ne vas, nego vaš celulut i masne naslage😉 Ona će koristiti svoje profesionalno umeće i BodyFX, koji će dati dugoročne rezultate po vaše telo. Problematične zone poput postporođajnog stomačića, struka i bokova, biće reoblikovane. Nijedan drugi aparat za neinvazivni tretman ne pruža tu vrstu rezultata, a preporučuje se ponavljanje serije tek za 2 do 3 godine. Jeste borba, ali bezbolna! Objavili smo rat masnim naslagama i čekamo vas💪 Dr Babović Anti Aging Centar ---------- Krunska 80, sprat II, stan 5 11000 Beograd - Vračar ----------- http://www.drbabovic.rs/ ---------- 011/ 3088-992 011/3088-968 +381658302490 #drbabovic #drbabović #klinikababovic #klinika #ordinacijababovic #ordinacija #srbija #lepota #nega #beograd #hijaluronskifiler #hijaluron #juvedermfileri #juvedermfiler #usne #filerizausne #hijaluronskifileri #tretmani #tretman #estetskamedicina #tretmanilica #tretmanlica #laserskaepilacija #laserskitretmani #tretmanitela #masnenaslage #celulit #telo

A post shared by Dr Babović Anti Aging Centar (@dr_babovic) on

Šta BODY FX zapravo radi sa celulitom?

Aparat istovremeno primenjuje tri faktora uticaja: radiofrekventnu, dubinsku toplotu, vakumsku masažu i strujni puls sa visokom amplitudom. Dakle, u jednom aparatu su prisutne masaža, radiotalasna terapija, zagrevanje tkiva i drenaža. Zbog toga dolazi do razmene materija u malim masnim ćelijama i okolnom vezivnom tkivu gde se eliminiše zadržavanje vode i toksina, što je osnovni uzrok nastanka celulita.

Međutim, to nije jedini efeklat primene ovog aparata. Najvažniji je da se velike masne ćelije razgrađuju. Praktično dolazi do njihovog uništavanja i zato je BODY FX odličan izbor za tvrdokorne masne naslage i dugotrajni celulit. Ko želi da se reši masnog tkiva i celulita na stomaku, butinama, zadnjici, bokovima, rukama, a posebno nimalo lepih naslaga na kukovima zavodljivog imena „ljubavne ručke“, ovo je metoda koja provereno daje dobre i dugoročne rezultate.

Često nas klijenti pitaju koliko dugo traju efekti primene BODY FX aparata. Tri meseca nakon završetka poslednje terapije u tretiranim zonama odvijaće se proces eliminacije masnih ćelija! Dakle, i nakon što završite seriju od osam tretmana, u organizmu se eliminišu masne ćelije. Deluje gotovo neverovatno da ne odlazite na tretmane, ne radite ništa, a efekat se produbljuje. Srećom, ovo su činjenice. Preporuka je da se serije ponavljaju na dve ili tri godine, što je posebno važno zbog planiranja budžeta.

Foto: Pixabay.com

Šta još dobijate primenom ovog aparata?

BODY FX tretmani redefinišu čitavo telo. Delom smo već objasnili na koji način. Aparat smanjuje ili uništava masne ćelije i time već gubite na obimu baš na onim delovima tela gde želite. Bonus efekat koji dobijate je zatezanje kože. Složićete se da upravo opuštena koža naglašava ono što ne želite da se vidi i što vam iz nekog razloga smeta. Opuštena koža je u najvećem broju slučajeva pratilac celulita, ali se dešava i nakon porođaja, posle naglog gubitka težine, hormonskih promena u telu žene ili se postepeno događa sa starenjem. Svi efekti koje BODY FX koristi su istovremeno i procedure za zatezanje kože. Zato ćete često pročitati da je reč o inovativnom aparatu i taj pridev zaista nije bez razloga. Jednostavno, dok se budu uništavale masne naslage, zatezaće se i koža, a zategnuta koža je najbolji saveznik za lep i zdrav izgled.

Celulit nije samo estetski problem

Definitivno nije samo pitanje lepog ili manje lepog izgleda, nečega što vam smeta i što ne želite da se vidi. Celulit predstavlja poremećaj mikrocirulacije u potkožnom tkivu koji, ukoliko se zapusti, može postati veoma bolan. Ako nas dovede u situaciju da zahteva lečenje, onda ne možemo da govorimo samo o problemu koji nam se ne dopada i utiče na samopouzdanje. Zbog toga celulit treba shvatiti kao situaciju koju treba držati pod kontrolom kako ne bi prerastao u problem.

Gotovo da nema žene koja nema iskustva sa celulitom. Sa viškom ili manjkom kilograma, sasvim mlade devojke, pa čak i devojčice, mame nakon trudnoća, dame u zrelim godinama, naprosto, retko koja žena je izuzeta ove pojave. Mnogo je faktora koji objašnjavaju pojavu celulita počev od sedalnog načina života, ishrane opterećene ugljenim hidratima, masnoćama i lošim kvalitetom namirnica životinjskog porekla, preko stresa, uske odeće do hormonskog statusa. Sve to jesu faktori koji dovode do nastanka celulita, ali objektivno posmatrajući, teško da možemo da se distanciramo od savremenog način života koji uključuje sve navedeno. Naprosto, izazovi su veliki, a užurbanost nas često upućuje na lakša rešenja.

Foto: Unsplash

Šta sve možete da uradite

Budući da se mi bavimo lepim i zdravim izgledom kože i delimo sa vama sva relevantna saznanja, izvesno je da se u borbu protiv celulita treba upustiti što pre. Doslovno onda kada primetite da imate celulit, a njega nije teško prepoznati. Čim vidite neravnine, kada stisnete kožu ili spontano, znači da je prisutan i da poremećaja u cirkulaciji ima. Ne samo da se u masnim ćelijama zadržavaju tečnost i metabolički nusprodukti, već će se vremenom dogoditi propadanje vezivnog tkiva kojeg imate svuda u organizmu. Zbog loše cirkulacije, manji će biti dotok kiseonika, više će se zadržavati voda i druge tečnosti i vezivno tkivo će početi da slabi, slikovito govoreći, počeće da se urušava i sa sobom povlači kožu.

Sve što čujete u vezi sa zdravijim načinom života i odnosi se na ishranu i fizičku aktivnost, bilo bi dobro osvestiti i prihvatiti jer će uticati na opšte zdravlje i lepši izgled. Kada je reč o celulitu, svakako može doprineti i njegovom smanjenju, ali ako ste već u situaciji vidljivog celulita ne bi trebalo očekivati čudo. Celulit neće nestati sam od sebe, nažalost. Ukoliko se opredelite za tretmane aparatom BODY FX, biće vam korisna iskustva naših klijentkinja koje kažu da iako aparat zagreva tkivo i povlači kožu putem vakuma, tretman nije ni bolan, ni neprijatan. Naprosto se samo oseća prijatna toplota.

Foto: Pixabay.com

Svakako smo vam na raspolaganju i za sve ostale informacije i nova iskustva u zajedničkoj borbi protiv celulita. Kontaktirajte nas i odgovorićemo na sva vaša pitanja i zahteve. Jer, lepota je naša profesija.

Anti Aging Diagnostic Centar dr Babović

#Celulit

#Žena

'