separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

CEO ŽIVOT TO RADIMO POGREŠNO: Evo kako se pravilno JEDE PICA


Dok različiti regioni u Italiji su poznati po drugačijim stilovima pice jedno pravilo važi za sve – ona mora biti preklopljena pre konzumacije, te definitvno treba da zaboravite na upotrebu noža i viljuške, piše Njuz.com.


Stefano Siren, vlasnik i šef kuhinje u Verace piceriji u Sidneju, kaže da specifično rukovanje se svodi na to koliko je meka i tanka korica pice.  

On savetuje da čitavu picu savijete u četiri dela poput novčanika.  

Autor: Pixabay.com

U suštini potrebno je da poduhvatite ivice pice, leva i desna strana treba da se dodirnu. Tako će se lakše gristi i sprečićete curenje.

Stefano ističe da pica mora biti mekana, nikako hrskava, jer se upravo takva jedne u Nauolju, gradu u kome je nastao italijanski specijalitet.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti