separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Preporuka za današnji ručak - Pileći ćevap


Brzo, lako, ukusno.


Sastojci

2 komada pilećih grudi, limun, čen belog luka, pola čaše ulja, kašičica šećera, so, biber, malo ljute aleve paprike, 1/2 kg tikvica, 250 g šampinjona, 3 kašike maslaca ili margarina, čaša pavlake

Način pripreme

Limun iscediti i u sok umešati isečen beli luk, ulje i začine. Meso skinuti s kostiju, ukloniti kožicu, iseckati na kocke.

Oljuštene tikvice iseći na kolutove pa ih prepoloviti, šampinjone oprati i iseći na polovine. Sve zajedno staviti u činiju i preliti marinadom. Držati u frižideru najmanje 2 sata.

Pre prženja, sve malo ocediti i iz nekoliko puta ispržiti na maslacu. U sok od prženja dodati marinat i pavlaku, promešati i nekoliko trenutaka ostaviti da proključa.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti