separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Pasta od pet sastojaka - OBAVEZNO JE ISPROBAJTE


Ruski profesor Hristo Mermerski je svetski poznat doktor i naučnik koji tvrdi da hrana i prirodni sastojci mogu mnogo toga da izleče i regulišu.


Ova smesa koju predlaže čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, preventivno deluje na infarkt, a poboljšava rad mozga, koncentraciju i pamćenje, reguliše i telesnu težinu.

Potrebno je: 400 gr proklijale pšenice, 15 svežih organskih limunova, 12 glavica belog luka, 1 kg meda, 400 g svežeg jezgra oraha

Priprema:  

Pre svega, treba da pripremite proklijalu pšenicu - 400 gr pšenice stavite u staklenu teglu i nalijete vodom, pa ostavite da odstoji preko noći. Nakon što je odstajala 12 sati preko čiste gaze prospite vodu iz tegle. U tegli ostaviti isceđenu pšenicu. Posle 24 sata se dobija pšenica s klicama.  

Potom sameljite proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Sameljite pet limunova, dodajte smesi i sve zajedno izmešajte.  

Od preostalih limunova iscedite sok i mešajte dok ne postane homogeno. Med stavite na kraju.  

Dobijenu masu čuvajte u frižideru. Nakon što odstoji tri dana spremna je za konzumaciju. Smesa se koristi tako što se jedna ili dve supene kašike uzimaju 30 minuta pre doručka, ručka, večere i spavanje. Ovo konzumirajte sve dok ne otklonite tegobe, a preventive radi jednom godišnje nekoliko dana. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti