separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Medaljoni u sosu od pečuraka


Sočno meso u belom krem-sosu... Uživajte u ukusu jela za čiju pripremu vam nije potrebno posebno kulinarsko umeće, niti čitavo pre podne!


Potrebno je: 350 g svinjskog ili telećeg filea 200 grama pečuraka 1 dl mleka ½ dl neutralne pavlake 1 supena kašika kisele pavlake so, biber, vegeta

Priprema:  

Meso iseći na kružiće, izlupati ga i posoliti. Tako pripremljeno u dubljoj posudi propržiti na ulju sa obe strane. Kada je poluprženo dodati seckane pečurke da se prodinstaju. Dodati mleko, neutralnu i kiselu pavlaku, i ostaviti na tihoj vatri da se sjedini još petnaestak minuta. Servirati na tanjiru i ukrasiti po želji. 

NAPOMENA: Svinjske ili teleće šnicle možete zameniti pilećim ili ćurećim belim mesom!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti