separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Jednostavna posna paradajz čorba okrepljuje i misli i telo


Svaki dan treba pojesti nešto na kašiku, ali ne zaboravite da to mora biti i ukusno.


Posna paradajz čorba je toliko ukusna da ćete poželeti da je pravite svaki dan. Recept koji vam donosimo je jednostava, što ovo jelo čini još privlačnijim, pogotovo za domaćice.

Posne čorbe su vrlo popularne, jer njihov ukus ne može da se poredi ni sa jednim drugim jelom.

Evo kako da napravite jednu takvu od paradajza na jednostavan način i da budete potpuno zadovoljni.

Sastojci:

- 1 manja glavica crnog luka,

- 1 l soka od paradajza ili pasiranog paradajza,

- 1/2 šargarepe,

- jedna suva papričica,

- posna testenina,

- so,

- šećer,

- origano,

- malo mlevene paprike,

- biber.

Priprema:

- Sipati u lonac paradajz i sitno seckani crni luk i ostaviti da provri. Zatim dodati narendanu šargarepu i papričicu, malo šećera da ubije kiselost paradajza i malo soli, malo mlevenog bibera i origano po ukusu. Potom dodati posnu testeninu po želji i kad se skuva servirati.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti