AKTUELNO

Ovo su događaji koje ne smete propustiti.

Novogodišnji i božićni sajam knjiga 2017 u Domu sindikata

Foto: Pixabay.com

Od 20. decembra do 15. januara u holu Doma sindikata (Trg Nikole Pašića 5) je otvoren Novogodišnji i božićni sajam knjiga 2017. U prodaji je sve - od knjiga za decu, preko beletristike do stručne literature - sa popustima do 50 odsto. Novogodišnji i božićni sajam knjiga otvoren je od 9.00 do 20.00 svakog dana, osim dan ili dva posle dočeka Nove godine i dan posle Božića.

Novogodišnji satirikon danas na Kolarcu

Novogodišnji satirikon, 36. po redu, biće održan danas u maloj sali Kolarčeve zadužbine, najavio je Beogradski aforističarski krug. U organizaciji Beogradskog aforističarskog kruga svoje aforizme, pesme i satirične priče govoriće tridesetak najboljih domaćih humorista i satiričara i tako će na prepoznatljiv i duhovit način ispratiti 2016. i najaviti 2017. godinu. Selektor ovogodišnjeg Satirikona je Vladimir Dramićanin, a voditelj programa je Miodrag Stošić.

Foto: Tanjug

Premijera predstave "Nečiji anđeo" u Ateljeu 212

Foto: Pixabay.com

Predstava "Nečiji ađeo" autora Biljane Rončević i Atile Antala biće premijerno izvedena u četvrtak u Ateljeu 212, u saradnji sa Udruženjem dramskih umetnika Srbije. Komad "Nečiji anđeo", kroz istinitu priču, ispovest žrtve i njenu ličnu traumu, govori o društveno-sociološkim problemima odnosa prema traumi drugoga, o percepciji društva koje se svodi na ignorisanje tragične sudbine tela i nerazumevanje stanja ponižene duše, navedeno je u saopštenju pozorišta.

"Maša i medved" od 29. decembra u bioskopima!

Poučeni iskutvom iz Italije za Novu godinu u avanturu sa Mašom i Medvedom uključiće se još nekoliko evropskih zemalja, među kojima su Velika Britanija i Srbija. Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka.

Foto: Promo

BESPLATAN DOČEK 2017! Uživajte u Sava Centru!

Foto: Pixabay.com

Besplatan novogodišnji doček, uz klasičnu muziku, džez i evergrin biće organizovan u beogradskom Centru Sava. Pod sloganom "Otmeno - klasiku molim" doček organizuju Centar Sava i Dom omladine Beograda, pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za kulturu. Pozivnice se mogu preuzeti na blagajnama Centra "Sava" Doma omladine Beograda i Kolarca.

J. Stanković

#Beograd

#Događaji

#Događaji iz oblasti kulture | nauke i umetnosti

#kultura

'