separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

FILMSKA ZABAVA ZA RODITELJE I DECU SVAKOG PRVOG VIKENDA U MESECU


Prvi "Porodični vikend" u Kombank dvorani biće održan u subotu i nedelju 2. i 3. juna od 10 do 17h. Najmlađi će sa svojim roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma.


Među porodičnim filmovima je i uzbudljiva avantura "Čarobni princ" koja nam dolazi od producenata čuvenog animiranog oskarovca Šreka.

Najmlađe očekuju i besplatne kreativne radionice, a mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, dok njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Autor: Promo

Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Članstvo u Porodičnom klubu namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice.

Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

FILMSKI PONEDELJAK

Ponedeljak je u renoviranom Domu sindikata - Kombank dvorani rezervisan za popuste na filmsku zabavu. Pod nazivom „Filmski ponedeljak“ , svakog prvog radnog dana u nedelji u novom ambijentu možete ostvariti popuste na cenu karata za sve projekcije.

Za sve posetioce omogućen je i besplatan Loyality program namenjen svim generacijama. Film klub ( Namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više); Porodični klub(Namenjen je porodicama sa decom do 13 godina, a ostvaruje se popust za celu porodicu); Teen klub (Namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste i pogodnosti za posetioce bioskopa ) Senior klub ( Namenjen osobama starijim od 55 godina)

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti