AKTUELNO

Ekskluzivni gost NOVOG JUTRA Televizije Pink, Nil Donald Volš, jedinstven po tome što je direktno razgovarao sa Bogom, kako kaže, dobio je blagoslov od Boga da napiše i objavi knjigu, koja je do sada prevedena na 37 jezika.

Napisao je 33 knjige, sedam je bilo na jedinstvenoj listi bestselera “Njujork times”-a, a najpoznatija “Razgovori sa Bogom”, nastala je od beleški sačinjenih upravo iz razgovora koje je vodio sa Bogom.

- Imao sam veoma težak period u životu, jedno vreme sam bio i beskućnik, doživeo sam saobraćajnu nesreću u kojoj sam zamalo slomio vrat, zatim sam izgubio posao i vezu. Moj život se praktično raspadao – rekao je Volš.

Kako kaže, u tim teškim životnim situacijama počeo je da priča sa Bogom.

- Ujutru se porobudim i krećem da postavljam pitanja i očekujem odgovore. Verujem da svako ko bude upitao Boga za odgovore, Bog će mu odgovoriti. Odgovori dolaze iz različitih izvora. Možete pročitati naslov u novinama ili ćete čuti pesmu na radiju, ali verujem da Bog koristi million načina da nam pošalje poruke – rekao je Volš.

Kako objašnjava, prvi osećaj koji je osetio jeste beskrajna ljubav, i da njegov život nije samo njegov nego se tiče svih ljudi koje sretne i načina na koje dotakne njihove živote.

- Ono što je shvatio jeste da je njegovo putovanje duhovno putovanje i da njegova duša živi zauvek. Ja prosto osetim duboki mir unutar sebe i veliku ljubav, i to je meni bio znak da imamo konekciju. Kao kada sretnete prijatelja koga niste videli dvadest godina pa se onda oduševite – rekao je Volš.

Kako kaže, dobio je blagoslov od Boga da se objavi knjiga, i njegove knjige su prevedene na 37 jezika širom sveta.

- Stalno sam se pitao šta da uradim da moj život funkcioniše i odmah sam dobio odgovor – rekao je Volš.

#Nil Donald Volš

#Razgovori sa Bogom

#knjiga

#pisac

'