AKTUELNO

Trajaće od 17 - 19. februara.

Sredinom februara očekuje nas jedan od najvećih događaja na srpskoj i regionalnoj hip hop sceni, festival pod nazivom „2Hot4Stage Fest“. Održava se treću godinu za redom, i ima za cilj da okupi veliki broj umetnika ulične scene bivše SFRJ, kao i inostranih umetnika koji će gostovati na ovom zanimljivom festivalu od 17. do 19. februara.

Kako je hip hop subkultura koju prate 4 osnovna elementa grafiti, ples, MC-ing i DJ-ing, talentovani pojedinci, ali i grupe, imaće priliku da se oprobaju u različitim takmičenjima i nastupima koji će se odvijati u sve četiri navedene delatnosti. Festival u organizaciji istoimene plesne ekipe “2Hot4Stage”, traje puna tri dana i podrazumeva celodnevne i večernje programe - nekoliko organizovanih žurki, plesne radionice kao i tribinu na kojima će se širiti znanje i diskutovati malo više na temu urbane kulture.

Ovaj događaj predstavlja mesto okupljanja, međusobnog povezivanja i razmene pozitivne energije srpskih i inostranih Hip Hop umetnika, a pod simboličnim sloganom "Oslobodi instikt"  ove godine će imati i humanitarni aspekt o kome će se više govoriti pred sam događaj.

#Beograd

#Festival

#Jugoslavija

'